http://imiona.artykul.com.pl/dariusz/"Mężczyzna obdarzony tym imieniem wyróżnia się swoją niezależnością oraz wielkimi ambicjami."
Hahahhaha ambicjami? Hahahha jebnąłem, ja i ambicje? Hhaha no dobra może i jakieś są, ale nie wielkie! xDDD
"Dla innych jest w stanie nawet poświęcić własny interes, nie wspominając o czasie, a co ciekawe, nigdy nie liczy przy tym na wdzięczność owego człowieka, a tym bardziej na wzajemność."
Hmnn... no z tym nawet się zgodzę.
"Człowiek ów bardzo dużą uwagę przywiązuje do swojego wyglądu zewnętrznego, choć na pewno nie można go posądzić, by skupiał się na tym zbyt mocno – zawsze potrafi zachować zdrowy umiar."
Hhahahhahahahahahhahahahaha no teraz to jebnąłem, spadam z krzesła.
"Zawsze ubiera się bardzo wyszukanie, bowiem poprzez swój wygląd chce podkreślić swój szacunek do danej osoby czy też wyjątkowość chwili
hahahah ciągłe chodzenie na czarno... taa niezwykle wyszukane ubranie, 'przez wygląd chce okazać swój szacunek do danej osoby itp' hahaha raczej przez swe ubranie chce pokazać cząstkę siebie czy coś takiego hahaha xDD
"
Ma powodzenie u kobietWszystko to sprawia, iż mężczyzna ten budzi dość duże zainteresowanie kobiet i raczej nie może narzekać na brak powodzenia, choć nie można o nim powiedzieć, by był uwodzicielem." hahahahhahahahhahaha no to teraz leżę i kwiczę hahahhaha hahahhaha to jest najlepsze xDDDD
A zdrobnienia mojego imienia nie do pobicia hahahahha