Dobra xD
Zobaczymy co tam bazgrajom o Magdalenie xD
Kobieta nosząca imię Magdalena jest obowiązkowa, sumienna, odpowiedzialna i dokładnie tego samego wymaga od innych.
*opada kopara* Eee...Eee...Eee...
Uważa, że jej postawa jest jak najbardziej słuszna...bla,bla,bla...iedy zaś tak się nie dzieje, jest bardzo niezadowolona i na pewno nie pozwoli, by ktoś tego nie zauważył.
To akurat prawda xD przyznaję się bez bicia xD
Ma duże zapędy dominacyjne i chciałaby, by wszyscy żyli pod jej dyktando, poczynając od najmniejszych drobnostek, po ważkie sprawy egzystencjalne
EJJ!! to już przesada xD fakt,lubię rządzić ale nie tab bardzo xD
bo mile łechce to jej ego i daje jej poczucie, że jest bardzo szanowana.
łechce?!...WTF co to znaczy?? xD
Na szczęście jednak jest dość dobrym szefem, bo ma spore zdolności dyplomatyczne
Noo...o tych zdolnościach dyplomatycznch bym się zgodziła xD
Chętnie wypoczywa na łonie natury oraz relaksuje się z towarzyszeniem ulubionej, spokojnej muzyki
CO? GDZIE? JA?? ja i spokojna muzyka hahahhahahah!
Jeśli ktoś przerwie jej te chwile relaksu, będzie bardzo niezadowolona, więc lepiej tego nie robić i uszanować jej czas
uważajta ludzie xD Jak mi przerwiesz relaksik to Ci łepisko urwę xD C:
Magdalena ceni też sobie estetyczny wygląd.
*wielkie oczy i skwaszona mina*
...bla,bla,bla...Zawsze ma perfekcyjną fryzurę i makijaż, a także sporo pieniędzy wydaje na ubrania, które zawsze musi mieć modne i jak najlepszej jakości.
*jeszcze większe oczy i jeszcze bardziej skwaszona mina*
WHAT!!!!!!??? Nieee...ja tyle hajsu nie wydaje na ciuchy!!!!! a fryzka to może być jakakolwiek!!!!!
Jest perfekcyjną panią domu.....bla,bla,bla...Doskonale dba o dom, dzieci i męża i wszystko to umie idealnie ze sobą pogodzić, nie zaniedbując żadnej czynności, która leży w zakresie jej obowiązków.
Qwa...No tego to ja jeszcze nie widziałam...Nie zoszę sprzątać!!! beee...Jestem PERFEKCYJNĄ PANIĄ DOMU!!!!! *beczy*
Imię Magdalena
zwierzę: kogut
szczęśliwy kamień: szafir
znaczenie: „z (miasta) magdali”
szczęśliwy kolor: błękitny
szczęśliwa liczba: 4
planeta: mars i księżyc
roślina: jemioła
znak zodiaku: skorpion, waga
pochodzenie: aramejskie
HAHAHAAH!! wiedziałam że w tym błękicie coś jest xD A...ale kogut? spoooko...szafir ^^ skorpion,waga...nieee...szczelecz xD
Magducha, Magdas, Magdonna, Magdalama, Magdosława, Magdiczka, Magda, Magdaluś, Magdolka, Magdulek, Magdek, Magdolina, Magdaleniu, Magdunia, Magdalen, Magdulina, Magdusiek, Magdaczka, Magdos, Magdusia, Magdula, Magdinka, Magdulec, Magdini, Magdalenka, Magdalana, Magduch, Magdulka, Magdulinda, Magdeczka, Magdalina, Magdał, Magdulińska, Magdelajda, Magdol, Magdulinka, Magdelejewa, Magduszek, Magdaleństwo, Magdowizna, Magdi, Magdulcia, Magdaleniec
Magdosława mnie rozwaliła xD