Imię:Razer(czyt.Rejzer)
Urodziny:16 dzień|Część III
Charakter wilka:Razer znany jest ze swej tajemniczości i agresji.Ma za sobą trudną przeszłość,
stąd pochodzi jego mroczny charakter.Jest uparty,mściwy,wredny i arogancki.Ma zwyczaj atakować
bez ostrzeżenia i bez konkretnej przyczyny.Łatwo go sprowokować.Wśród jego cech można wyróżnić
jeszcze odwagę i pomysłowość.Aktualnie ma całkowity brak poczucia humoru i wszystko bierze "na serio".
Ten kto go pozna, może zauważyć, że nie jest wcale taki zły na jakiego się wydaje.Niektórzy nawet
twierdzą,że tylko udaje "twardziela" i oszukuje samego siebie.Kto wie,może ten basior faktycznie jest inny?
Ranga:Samotnik
Moce:Brak(w przyszłości je zdobędzie)
Zainteresowania wilka: Razer interesuje się walką,astronomią i polowaniem.Lubi spacery,niezależność
i ogólną swobodę.
WD:100
Inne/dodatkowe:
Posiada magiczną zbroję,która była znana w dawnym stadzie.Jest wytrzymała jak zwykły metal.Obecnie "zdejmuje" ją rzadko(zbroja znika lub się pojawia).Służy mu nie tylko do ochrony,ale także do ukrycia tożsamości.
Czasami zamiast otwartej walki, używa różnych pułapek(Jeżeli w jakąś wpadniecie to już wiecie czyja to sprawka xD)
W przeciwieństwie do innych wilków,Razer nie potrafi pływać,a co za tym idzie boi się wody.(nie przyznaje się do tego)
Ma również złote oczy z pionową źrenicą, powodujące niepokój u niektórych wilków(tych mniej odważnych).
Siła: 35
Zręczność: 14
Szybkość:10
Czujność:11
Odwaga: 30
Moce: 0
Oświadczam, że zapoznałem się z zasadami i będę ich przestrzegać.Mam nadzieję,że mnie polubicie:)
Pozdrawiam wszystkie wilki,te małe jak i duże,basiory i wadery.Psowate i psowate.W skórcie...wszystkichxD