Mirabilis!

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

~ZAPISY~
~REGULAMIN~
~WPROWADZENIE~
~DLA POCZĄTKUJĄCYCH~

Jeśli rejestrujesz się tu tylko po to, żeby nam umilić życie Twoim banem, nie rób nam tej przyjemności i się odwal C:

Autor Wątek: Dżungla  (Przeczytany 65845 razy)

Demon

• Gość
Odp: Dżungla
« Odpowiedź #2130 dnia: Kwiecień 29, 2014, 20:42:40 »

Wszedł i sobie wędrował po dżungli, od początku jego ulubionym miejscu. Blablabla... w końcu trafił na znajomy kłębek futra, raczej żywe bo ruszało się w rytm oddechu... a na dodatek nie spała, ślepia otwarte.
*Misty? O kurde, ale ją wtedy zraniłem i wciąż nie przeprosiłem* pomyślał i sobie przypomniał tamtejsze zajście. Postanowił wreszcie naprawić relację z córką.
-Mistic? Cześć... - powiedział niepewnie i się uśmiechnął miło, aczkolwiek uśmiech szybko z pyska zniknął.
Zgłoś do moderatora   Zapisane

Mistic

• Gość
« Odpowiedź #2131 dnia: Kwiecień 29, 2014, 20:46:25 »

Leżałam tak sobie i leżałabym dalej, ale coś mi ściemniło obraz przede mną, a gdy usłyszałam jakiś głos, dobrze wiedziałam, do kogo należał.
- Cześć. - Mruknęłam, nie patrząc na Demona, nie podnosząc się i tak dalej. Po prostu go olałam, no ale kultura wymagała chociaż tego "cześć".

Kłębek futra? No wiesz? xD

Demon

• Gość
« Odpowiedź #2132 dnia: Kwiecień 29, 2014, 20:53:58 »

*Super, dalej wkurwiona* pomyślał i spojrzał na nią. I co mógł teraz zrobić, powiedzieć? Nienawidził takich sytuacji, jak się dało to unikał takich rzeczy, ale tutaj pasowało już to skończyć, tyle miesięcy już to przeciągał, nie długo już rok minie, a to tylko za szczerość i prawdę, którą teraz musi nazwać kłamstwem i przepraszać, ach jakże to trzeba nisko upaść, by odstąpić od swej racji dla dobra rodziny czy jakiegoś takiego.
-Nieco już czasu od tego minęło, ale sądzę że wiesz dlaczego i po co tu jestem, oraz mam nadzieję, że wiesz ile kosztuje mnie to wyznanie, przeproszenie. - powiedział półszeptem i na chwilę zamilkł.
-Przepraszam, że wtedy nazwałem cię złą matką. Naprawdę to byłaś lepszą matką niż ja ojcem dla ciebie. Ogółem jesteś bardzo dobrą matką i... no przepraszam za tamte słowa.

Mistic

• Gość
« Odpowiedź #2133 dnia: Kwiecień 29, 2014, 20:59:15 »

Uniosłam jedynie głowę. Szczerze, niecałkowicie pamiętałam tamto zajście, owszem te przeprosiny były miłe, jednakże tymi słowami, Demon jeszcze bardziej mnie zdołował.
- Savi’ego nie ma. - Jęknęłam jedynie i czułam jak łzy napływają mi do oczu.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #2134 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:01:46 »

Co, jak, dlaczego, kiedy...!? Demon otworzył szeroko oczy i pysk, po czym zamknął pysk, lecz oczy wciąż wydawały się tak wielkie, jakby zaraz miały się nie mieścić w oczodołach i najzwyklej w świecie wypaść, chociaż jak mu pierwszy szok przeszedł, stały się już normalne.
-O czym ty mówisz? - zapytał starając się nie wybuchać.

Mistic

• Gość
« Odpowiedź #2135 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:04:22 »

- Saviour'a nie ma. - Powtórzyłam i zakryłam pysk łapami.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #2136 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:08:35 »

Ta, to już załapał.
-Ale... jak to tak? Jak nie ma jak był, przecież to jeszcze dziecko, nie może tyle sam gdzieś być, więc... co się stało? - oczywiście naski Demon nie skapnął się, iż Misty ciężko o tym mówić, i wciąż zadręczał ją pytaniami. Przecież mu ciężko przychodziły takie rzeczy jak dawanie spokoju potrzebującym tego.

Mistic

• Gość
« Odpowiedź #2137 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:14:39 »

- Skąd ja mam to wiedzieć? - Wymamrotałam przez zęby i przy okazji już płacząc, co miałam powiedzieć? Nie wiem, bo postanowiłam się zabić i straciłam pamięć, bo okazało się, że Saviour jest synem jakiegoś Szatana?

Demon

• Gość
« Odpowiedź #2138 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:26:55 »

-Ej, nie płacz Misty - powiedział cicho i nieco podszedł, aczkolwiek się zatrzymał w połowie drogi i spuścił łeb.
-Pewnie nic mu nie jest... - powiedział cicho, chociaż sam w to nie wierzył.

Mistic

• Gość
« Odpowiedź #2139 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:33:04 »

Nie odezwałam się, na jakiekolwiek ruchy też nie miałam ochoty. Leżałam twardo na tej ziemi.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #2140 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:37:54 »

-To duży i mądry dzieciak z niezłymi genami, więc sobie futrzak poradzi... - ciągnął dalej, ale to to, już właściwie nie mówił do Misty, lecz do siebie, wciąż próbował jakoś strawić dobrze tą wiadomość wciskając sobie kity.

Mistic

• Gość
« Odpowiedź #2141 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:42:33 »

Nie mogłam słuchać tych bredni. Byłam przekonana, że skoro go nie ma, to coś mu się stało. Wstałam i zaczęłam iść przed siebie. W tej mojej bezradności nie mogłam doszukać się żadnych zalet, żadnego pocieszenia.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #2142 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:45:33 »

Spojrzał za Misty, jednak się nie ruszył. Westchnął i rozłożył skrzydła. Wybił się w powietrze i poleciał gdzieś tam, w samotności musiał sobie z tym poradzić, tym razem nie obwiniając Misty o zniknięcie wnuka.

Mistic

• Gość
« Odpowiedź #2143 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:48:04 »

Wyszłam.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #2144 dnia: Kwiecień 29, 2014, 21:55:38 »

Wylądował przy jakimś strumyku.
--------------------