''Duch wilka - nowa istota !''
Wojna nadal trwała! Myślałem ,że to już koniec ,ze właśnie żegnam świat ,ktory mimo ,że był dla mnie okrutny ,dał mi wiare w samego siebie .Dał , chociaż marne życie ,ale jednak na coś sprzydało ,bo zrozumiałem ,że nie jestem tylko niemądrym , irytującym ,beszcelny i zlowrogi ,ale moge też być zupełnie inny tylko musiałbym się postarac.Jednak jestem na tyle głupi ,że nie chciałem się zmienić .Nadal być złym charakterem.Nie rozumiałem wtedy ,że bycie złym tylko mnie rujnuje ....zabija od środka tworząc potwora ,a raczej Demona.Nigdy w całym moim życiu nie sądziłem ,że mój koniec będzie aż tak zadziwiająco nieprawdziwy ,że ja sam zniszcze siebie !
Nagle ,kiedy walczyliśmy między sąbą tak jakby czarna dziura mnie wciągneła do swojej odchłani ciemności. Krzyczałem na cale gardlo oddalając się od demona! Czyli jednak ! Przegrałem ,a dziura wciągała mnie wlaśnie do wnętrza ziemi bym wreście staną przed wrotami piekieł po czym pokłonił się samemu diabłu!
Ku mojemu zdziwieniu wcale nie obudziłem się w piekle ,a na łapach pewnej wilczycy.
PRZEUROCZEJ WILCZYCY !!!
Arser (Ari)
Tylko ,kiedy życie ci nie sluży ,a serce nie dopisuje swemu ,pamiętaj nie warto z nim kończyc ....chociaż ciągnie cie do złego !