Dzięki...Tylko K**wa mać (sory >.< ) jak napisałeś za bardzo się powtarzam. Ale to taki mój błąd bo jestem dyslektyczką.
Postaram się jakoś tego nie powtarzać.
Demoon! W końcu!! Czegoś się po tak długim czasie 'przyczepiłeś' ! ^.^ xD Chwała ci!!!
Ja to tam się nie znam za dobrze na polski, ale tak mi się zdawało, że można tam niektórych powtórzeń uniknąć...
'Chwała mi za to, że sie czegoś przyczepiłem'? No bez jaj, tego to się w życiu nie spodziewałem
"Podszedł do niego Kiba" hahahhahah ale ja jestem głupi, przez te całe ogłoszenie Aszli zamiast przeczytać "Kiba" przeczytałem "Kibla" hahahhaa ale ja głupi xDDD
Ale jak tak się radujesz, że się czepiam to mam kolejny błąd.
Śmiech dziewczyny był coraz radosny i głośniejszy.
Powinno być chyba 'radośniejszy'. A nie no dobra, nie będę się czepiał takich tam byków bo sam nieraz lepsze strzelam xD
Mogłaś dokładniej opisać strój tej dziewczynki bo go sobie wyobrazić nie mogę...
No chyba jako jedyny piszę Ci takie długie opinie opowiadań... a nie na serio, kończę z wypisywaniem błędów bo opowiadania są tak zajebiste, że właściwie nie ma czego sie czepiać
I ta dziewczynka... uuu jest ciekawie zaje***cie.
Sorry, że tak dopiero po kilku dniach przeczytałem, ale wcześniej nie miałem zbytnio czasu. Brak słów. Po prostu super, super.. wciągające. Ciekawe co dalej będzie z tą dziewczynką bo zapowiada się jakaś akcja/przygoda... przynajmniej tak mi się zdaje... zwłaszcza, że te wilki tak pousypiały...
edit.
O ja pierdzielę, jaki mi długi post wyszedł