FORUMOWO I PERSONALNIE
Imię: Ahh przecież i tak je wszyscy znają, takie okropne na "D" -,- ~ Darek -,-
Charakter (jako ludź): Właściwie to taki sam jako Demon tu, no przynajmniej mam takie wrażenie. No może jako ludź jestem bardziej szczery, jadę prosto z mostu, a tu staram się być miły, chociaż i to różnie wychodzi.
Wygląd (jako ludź): Wiecznie ubrany na czarno, przez co wyśmiewają mnie od satanistów, chociaż bliżej mi do ateisty. No mam ok. 170 wzrostu chyba trochę więcej, czyli za wysoki to nie jestem. Szkielet chodzący o ciemnym blond kolorze włosów. I to chyba tyle wystarczy.
Skąd się wzięła moja ksywka: Jako ludź jak byłem mały to mnie nazywali Bolo (do teraz niektórzy tak mówią) a to dlatego, że mój ojciec też ma na imię Darek i jakoś kiedyś ktoś palnął Bolo i zostało, wszyscy mówią że do mnie pasuje hahaha ja tam tego nie potwierdzam, jak byłem mały to wołali na mnie "przeszczep" bo byłem starsznie chudy, właściciwie tak jak i teraz.
Na forum: No to czasem jest Dem, ale to chyba tylko dlatego, że wielu stąd cierpi na lenistwo i skaracają moją nazwę
Skąd się wziął mój avatar: To chyba nie muszę wypełniać bo to sprawa oczywista xD
Rodzeństwo: Taki mały, gruby klocek, wnerwiający tak że nieraz ochotę mam go zabić, powiesić za coś na gałęzi i wiele innych rzeczy, ale teraz niech się lepiej strzeże bo jak mu z glana zasadzę to klocek pęknie xD
Motto: Śpij ile wlezie...
Ulubiony cytat: Już go nie pamiętam, ale jak go znajdę to go dam xD
Za 10 lat: Będę stary, mam nadzieję, że nie bezrobotny, może będę miał własną stadninę za granicą oczywiście.. pfuu co ja smucę, w tym wieku to ja chyba będę się jeszcze na studiach kisił xD
O innych forumowiczach: No urozmaicają życie, nieraz wnerwią a nieraz tak rozbawią, że z krzesła spadam hahaha krótko rzecz ujmując są zajebiści xD
Ulubiony gracz: No jest ich paru ale taka najulubieńsza to oczywiście Roxi, która ze mną już tu gnije od prawieże początku forum, fajnie się z nią pisze i ogólnie jest super!!!
Najbardziej znienawidzony gracz: Całe szczęście jej/go raczej jej już tu nie ma, a raczej chyba ich... tych hejkterów debilnych xD
KOMPUTEROWO:
Sprzęt: Taki starożytny komputer z kitowym procesorem, nieraz muszę go śrubokrętem dziubnąć by ruszył. Monitor mi się pomału przez koty na dwie połówki rozwala hahaha no w końcu to ZŁOMEK xd
Teraz gram w: Wataha Pierwotnych
Ulubiony gatunek gier: Fora, fora i jeszcze raz fora
Ulubiona gra: Kosmiczny tunel i too
Największy zawód: Cały dzień męczyłem się z misją w GTA nie wiedziałem co tam ropbić, a na koniec przyszedł wujek kliknął coś tam i poszło, no kurcze a ja cały dzień wymyślałem co by tam zrobić, jeżdziłem za tymi strzałeczkami, mordowałem kogo trzeba by,o.. a szkoda gadać xD I wiele innych ...
Najbardziej oczekiwana gra: Eee chyba brak xD
ROZRYWKOWO:
Jeśli nie komp to co? Czyli hobby: Zwierzaki i playstation xD
Teraz czytam: No zamierzam zacząć zwiadowców
Ulubiona książka: Dużo ich, więc krótko - FANTASY!
Teraz słucham: Acid Drinkers
Najlepszy zespół muzyczny: Jest ich wiele ale tak mniej więcej to Metallica, Sepultura, Korn System, Slipknot, Behemoth, Acid Drinkers, MM... itd.
Ulubiony film: Piraci z Karaibów, HP, Egzorcyzmy Emily Rose, Kroniki Opętania, Klinika, Oszukać Przeznaczenie i wiele innych, nie mam cyba takie najbardziej ulubionego filmu...
Najlepszy aktor/aktorka: Hmn aktorka to może Penelope Cruz, Salma Hayek czy Catherina Zeta Jones.
Aktor to może Johnny Depp (za Jasck'a Sparrow'a) Jeremy Irons
Sport: Piłka nożna, piłka ręczna, koszykówka ale to tyle co na w-f'ie bo ja jestem anty-sportowcem zazwyczaj, czasem z kumplami w coś tam się zagra ale tak by iść do jakiegoś klubu to nie xD
Na bezludną wyspę zabrałbym: Wszystko xD
Wymarzone wakacje: Gdzieś tam w Hiszpanii, trwające cał rok i więcej nawet xD
SZKOLNIE
Ulubiony przedmiot szkolny: Hahahaha dobreee, ale jak już to matma i geo.
Twoja średnia (na koniec roku): 3.2
Twoja najlepsza ocena (na półrocze/koniec roku): 5
Twoja najgorsza ocena (na półrocze/koniec roku): 1
Parę słów o szkole: Ten co ją wymyslił stał się moi wrogiem publicznym nr 1, to zło, więzienie, niech już się skończy...!
EMOCJONALNIE:
Wzór do naśladowania: Błahaha Spiderman XD
Przyjaciel to: Debil, który wierzy w każde Twoje kłamstwo xD
Najszczęśliwsze dni: Wszystkie dni w lipcu i sierpniu
Najbardziej cenię w ludziach: eee nwm... tolerancję xD
Najbardziej mi mierzi w ludziach: Egoizm
Co cenię w sobie: ---
Co chcę zmienić: ---
Przedmioty, z którymi jest się emocjonalnie związanym: Mój złomek xD
RÓŻNIE (a nawet bardzo...)
Gdybym był(a) władcą galaktyki: To kosmosem panowało by lenistwo...
Ulubione trunki: Filandia
Stosunek do rządu: Zbiór pojebów, darmozjadów
Powód i dzień swojej śmierci: Wypadek zdeżenie motocyklu z ciężąrówką, w dniu swych urodzin xD
Czego bym w życiu nie zrobił: Niigdy nie zacznę słuchać popu xD
Ostatnia przysługa, która wyszła mi bokiem: Z litości dałem bratu pistolet nakulki a ten go wykorzystał przeciw mnie xD
Z
awsze marzyłem o: Własnym małym gospodarstwie, kotki, koniki itp. albo własny salon motocyklowy xD
Rozczarowałem się: No jak mnie nie przepuścili do następnej klasy
Rozśmieszyło mnie: Jak pani J. wściekła się na Radka i zaczęła go w dzikim szale bić xD Albo jak Piotrek powiedział do pani S. "Cipko" i wiele takich różnych wpadek xD
Czym skorupka za młodu nasiąkła: Metalem ^^
Czego Jaś się nie nauczył: Tego nie będzie umiał
Co to jest lotopałanka: Latająca wiewiórka?