No to ten tego. Skoro robię już ten jakże fascynujący pewnie innych powrót, w związku z podwyższysz, zakładam również Profesjonalną, amatorską pracownię. A co, nie mam co robić. xDTo tak, co robię? Co się da, o co mnie poprosisz, to wykonam, przynajmniej się postaram.Przerobić Ci awatar?
Nie ma problemu, daj mi koło jednego dnia i będziesz mieć taka obróbkę graficzną, że pomyślisz, iż to inny avek. Nie chodzi o to, iż taka dobra ja jestem, bo nie jestem, jednakże chodzi mi o to, że jak poprosisz, to jestem w stanie przerobić wszystko.
Zmienię kolor, dodam szlaczki, zmniejszę, dodam cienie, ramki akcenty, nazwy itd. Jedynie od brushy stronię, bo mi Gimp zamula.A chcesz widzieć coś przerobionego?
A proszę, najprostrzy przykład, mój avek.
Tak wygląda oryginał:
KlickChcesz może bym wykonała ci wilka? Dobra. Zajmie mi to nieco więcej czasu, ale zrobię. Czemu więcej? Może niektórzy pamiętają jak robiłam wilki z lineartów, tylko przy szablonie jakiś cień... Teraz jednak staram się cieniować całościowo.
Nie wiem, jak to wyjdzie w wielkoformatowcach, ale na mniejszych wersjach, wygląda to tak:
Tak, to jest sobie Pienkie Pie w ludzkiej wersji, nie paczać na napis "Zatracona", nie chciało mi się kasować. xD
Chcesz może jakiś napis? Nie ma problemu, napisz wymagania i poczekaj chwilkę.
A może obróbka graficzna gif’ów. Się robi. Przykładem niech będzie Logo Mirabilis i te takie gif'ki w pasku aktualności.
Animowanie części awatara, jasne, czemu nie?
Aaaaaaaa może chcesz herbatnika? *u* Tak, mam ostatnio na nie jazdę. (Demonowaty potwierdzi)
O co kaman z herbatnikiem? Podajesz jakiś tekst, a ja ładnie robię z tego ciacho. c:
O tak:
Formularzy nie posiadam, gdyż wolę, by ktoś jasno określił swe wymagania.
Preferuję także zamówienia poprzez PW, ale tu tez można.