Cóż..nadszedł już czas na...poszukiwania! Tak moi drodzy poszukiwania...nie rozumiecie?p-o-sz-u-k-i-w-a-n-i-axD
A więc tak..hm..poszukuję rodzeństwa,potomstwa ehh...i partnerki...
Moje wymagania hm!-^-
Rodzeństwo-Musimy odkryć w fabule wspólne zainteresowania bądź cechy.Oczywiście nie musimy być zadowoleni z owego
faktu,iż jesteśmy rodzeństwem.Może być to uciążliwe lub fajnexD
Potomstwo-Może być rozbrykane bądź poważne.Nie oczekujcie ode mnie troskliwej opieki.Musicie się liczyć z faktem,że nie będę zbytnio odpowiedzialny,zwłaszcza na samym początku.Może być adoptowane albo rodzone.Rodzone,gdy będę miał partnerkę rzecz jasna!xD Może zgłosić się więcej niż jeden szczeniak.Tylko błagam nie chcę mieć całej "armii"xD
Partnerka-Chciałbym,aby nasza "znajomość" rozpoczęła się od kilku etapów,a mianowicie należy zacząć oczywiście od znajomości.Następnie koleżeństwa,a potem przyjaźni.Później dojdziemy do zauroczenia(choć może zjawić się znacznie wcześniej).Na końcu oczywiste...miłość.Nie koniecznie to partnerka musi się zakochać we mnie,ale również ja mogę w niej i powiedzieć te dwa magiczne słowa.
Liczę się z tym,że może minąć wieeele miesięcy zanim ktoś się zgłosi,zważając na mój trudny charakter...i smród spod pachxD