Mirabilis!

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

~ZAPISY~
~REGULAMIN~
~WPROWADZENIE~
~DLA POCZĄTKUJĄCYCH~

Jeśli rejestrujesz się tu tylko po to, żeby nam umilić życie Twoim banem, nie rób nam tej przyjemności i się odwal C:

Autor Wątek: Wodopój  (Przeczytany 42927 razy)

blub

• Gość
Odp: Wodopój
« Odpowiedź #375 dnia: Grudzień 15, 2013, 13:15:57 »

Spojrzał na Demona, a potem na waderkę. Schował się w trawie.
Zgłoś do moderatora   Zapisane

Sheitan

• Gość
« Odpowiedź #376 dnia: Grudzień 15, 2013, 13:28:17 »

Zobaczyła chowającego się szczeniaka. Ucieszyła się, oczy aż jej zabłysły. Cieszyła się, że nie jest tu sama, bo tak na prawdę bała się Demona. Odwróciła się do wodopoju i chlipnęła kilka razy wodę, co chwilę zerkając na trawę, w której schował się szczeniak.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #377 dnia: Grudzień 15, 2013, 13:32:11 »

Zauważył, że szczenię się go boi. Aż tak strasznie wyglądał? No tylko zrobił się czarny, sierść nieco pozlepiana, poza tym nawet spoko. Cofnął się również.
-Nie bój się mnie, jeszcze szczeniąt nie pożeram a ni nic w ten deseń - mruknął obojętnie i podszedł do wodopoju. Napił się trochę wody, podniósł łeb do góry i oblizał pysk. Poczuł zapach kogoś znajomego jednak nie miał humoru na odkrywanie kto to. Walnął się na ziemię, co mogło by wyglądać jakby zdechł mega szybko, jednak on po prostu się szybko położył, tak jakby łap mu brakło.
-Nie masz opiekuna? Niebezpiecznie tak samej po świecie wędrować, a jesteś w jakimś stadzie czy coś?

Sheitan

• Gość
« Odpowiedź #378 dnia: Grudzień 15, 2013, 13:36:28 »

Pokręciła głową. Słowa basiora dodały jej nieco otuchy, może i wyglądał groźnie ale żartobliwe słowa sprawiły że przestała się bać.
- Właśnie nie wiem. Spadłam z górki, od tego czasu wszystko mi się pokręciło... niektórych rzeczy nie pamiętam... chociaż. - uniosłam wzrok. - Chociaż pamiętam tylko że mam na imię Sheitan

Demon

• Gość
« Odpowiedź #379 dnia: Grudzień 15, 2013, 13:49:04 »

-Straciłaś pamięć? Hmn no nie za fajnie, ale można coś na to poradzić - powiedział dalej leżąc tak jakby bez ducha z zamkniętymi oczami. Na przywrócenie pamięci chyba mógłby coś wykombinować.
-Ja jestem Demon... władca Pierwotnych a aktualnie wrak wilka - dodał już ciszej.

Sheitan

• Gość
« Odpowiedź #380 dnia: Grudzień 15, 2013, 14:10:09 »

Słysząc słowa "władca pierwotnych" wytrzeszczyłam oczy.
- Czy to są tereny twojego stada? - spytałam nagle, niepewnie się rozglądając.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #381 dnia: Grudzień 15, 2013, 14:44:21 »

-No tak jakby - rzekł i podniósł łeb by spojrzeć na młodą waderkę a zaraz potem z powrotem łeb opadł na ziemię.

blub

• Gość
« Odpowiedź #382 dnia: Grudzień 15, 2013, 17:41:01 »

Nagle wyskoczył z zarośli i przeleciał nad łbem Demona, który był jego pierwotnym celem. Z pluskiem wpadł w do wody.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #383 dnia: Grudzień 15, 2013, 19:29:21 »

Przeleciało mu coś znajomego nad łbem. Zmusił się na to i szybko wstał. Skierował się w stronę wodopoju.
-Hallo, żyjesz??

Sheitan

• Gość
« Odpowiedź #384 dnia: Grudzień 15, 2013, 19:44:55 »

Spojrzała na wodę. Wydawało jej się, że szczeniak tak się bawi więc postanowiła i ona spróbować.
Wybiegła na kamień i skoczyła.

blub

• Gość
« Odpowiedź #385 dnia: Grudzień 15, 2013, 20:41:37 »

Usłyszał jakieś niezrozumiałe słowa, a potem plusk i coś go walnęło. Szamotał się chwilę, zanim wynurzył głowę na powierzchnię. Kichnął kilka razy i potrząsnął głową, aby obraz mu się wyostrzył. Zobaczył dziadka, a obiektem, który go uderzył, było małe niezidentyfikowane coś nadal przebywające pod wodą.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #386 dnia: Grudzień 15, 2013, 21:22:56 »

Spojrzał na szczenięta i usiadł gdyż mu się w głowie zakręciło.

Sheitan

• Gość
« Odpowiedź #387 dnia: Grudzień 15, 2013, 21:53:52 »

Zobaczyła na dnie kamyczek i próbowała go dosięgnąć, chociaż woda wypychała się ja na powierzchnię.

Demon

• Gość
« Odpowiedź #388 dnia: Grudzień 16, 2013, 19:38:43 »

Wyszedł bez słowa, co jakiś czas tracąc równowagę ale no... jakoś się trzymał.

Sheitan

• Gość
« Odpowiedź #389 dnia: Grudzień 16, 2013, 20:40:42 »

Wyszła z wody. Otrzepała się i rozejrzała, nie było nigdzie tego dużego basiora więc zerknęła na szczeniaka i odezwała się nieśmiało:
- Jestem Shey, a ty?

Polityka cookies