Mirabilis!

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

~ZAPISY~
~REGULAMIN~
~WPROWADZENIE~
~DLA POCZĄTKUJĄCYCH~

Jeśli rejestrujesz się tu tylko po to, żeby nam umilić życie Twoim banem, nie rób nam tej przyjemności i się odwal C:

Autor Wątek: Las  (Przeczytany 55574 razy)

Michonne

• Gość
Odp: Las
« Odpowiedź #1410 dnia: Marzec 20, 2014, 18:04:16 »

Wstałam. Oczy nadal mi się mrużyły, rozciągnęłam się i ruszyłam swoim truchcikiem przed siebie. "Ciekawe czy ktoś tu mieszka?"-pomyślałam.
Zgłoś do moderatora   Zapisane

Michonne

• Gość
« Odpowiedź #1411 dnia: Marzec 20, 2014, 21:06:59 »

Zaczęłam przyzwyczajać się do tego terenu. Cisza i spokój, tak jak kiedyś. Jednak po przemyśleniach postanowiłam powędrować gdzie indziej, a więc wybiegłam.

Rachil

• Mistrz szamanów
  • Admin
  • Ekspert
  • nothing is true everything is permitted
« Odpowiedź #1412 dnia: Marzec 22, 2014, 23:57:07 »

młoda wadera podreptała w głąb lasu, miejsce to było śliczne piękniejsze widziała chyba tylko w swojej ojczyźnie, była wtedy dzieckiem a dzieci jak zwykle wszystko wyolbrzymiają. więc trudno określić co było ładniejsze, tak czy siak, ptaszki śpiewają kotki biegają w tle słychać chyba rzekę? albo leśny strumień.

-I jak rachil podoba ci się tu?
-och tak tak! patrz jak tu jest pięknie po prostu cudo!
-zaiste, chodź w stronę tego leśnego potoku, jestem zmęczona chcę odpocząć.
-eee nie przesadzaj nie jest tak źle, chociaż odpoczynek rzeczywiście by się przydał. jetem troszkę głodna może coś upolujemy ja stawiam! zachichotała.

wadera pobiegła cały czas chichocząc, przystanęła tylko na chwilkę żeby posłuchać co las ma do powiedzenia i ruszyła dalej.
nawet nie zauważyła kiedy przeszła przez granicę lasu udając się na polanę.

« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2014, 14:53:48 wysłana przez Rachil »
moce:
-złodziej ciał (wilczyca kradnie ciała innych wilków i wysysa z niego energię. Gdy ciało staje się słabe pozbywa się go potrafi dzięki temu przeżyć 1000 lat można to nazwać nieśmiertelnością albo wielożytnością)
wizje
-berserk (wpada w rodzaj transu w którym śni po części kontroluje ciało które wykorzystuje potężną ilość energii podczas takiego stanu potrafią dziać się niezwykłe rzeczy)
-półsen (wilczyca potrafi podczas snu oderwać się duszą od ciała wydaje jej się że śni lecz tak zwany sen może przenieść się na rzeczywistość [kiedyś śniła że wyrosła jej w ogródku góra. I tak się stało] nie potrafi tego kontrolować dzieje się to samoistnie)
-zmiennokształtność

szamaństwo
-spirytyzm
  ścieżka-
Onmyouji/itako/
nekromantka/daoshi

yrogashi: 24000

Rodzina: Razer. ^^
 Partner/partnerka: narazie brak ;L
 WD:490
 Rzeczy: pełno pierdół w 2 sakiewkach magiczna chusta i 2 pióra duchów, czarny płyn

Sierra

• Gość
« Odpowiedź #1413 dnia: Marzec 23, 2014, 19:24:16 »

Wdreptałam nerwowo ze zdobyczą w pysku. Niespokojnie gapiłam się w niebo i wypatrywałam białych natrętnych
ptaków. *Napewno je zgubiłam*-pomyślałam i odetchnęłam z ulgą. Lecz moje przekonania się nie sprawdziły i o moje uszy obiły się skrzeczące wołanie mew. Zrobiłam przerażoną minę i dałam nura w krzaki.

Sierra

• Gość
« Odpowiedź #1414 dnia: Marzec 23, 2014, 19:52:28 »

Wpatrywałam się w te stadko jak zahipnotyzowana,przez to nie zauważyłam jak sprytny lis zabiera mi moją zdobycz.
-O nie! Tego to za wiele!!!-wykrzyknęlam.Doprowadzilo to mnie do furii przez to moje oczęta zrobiły się czerwone i potraktowałam go kilkoma piorunami z przywołanej wcześniej chmury burzowej.
-Hahaha,-zaśmiałam się- i teraz mam podwójną kolację!-powiedzialam dumnie zabierając spalonego i śmierdzącego spalenizną,zdechłegolisa na plecy,a białego ptaka wzięlłm w zęby. Zostały jeszcze te lotne natrędztwa ,więc potraktowałam je mini tornadkiem,które wysłało je tam gdzie wystartowały w pogon za mną.
-No i po sprawie!-usiadlłm z ulgą pod drzewem i zjadałam mojego ptaszka.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2014, 19:55:25 wysłana przez Sierra »

Sierra

• Gość
« Odpowiedź #1415 dnia: Marzec 23, 2014, 20:43:15 »

Po zjedzeniu ptaszka beknełam głośno.Bylam pełna więc lisa nie tknęłam. Przywołalam chmurę i połżyłam go na chmurze. Ciężko wzniosłam sie w powietrze i wylecialam zabierając chmure ze sobą.

Sierra

• Gość
« Odpowiedź #1416 dnia: Marzec 29, 2014, 12:54:14 »

Wleciałam tak szybko,że drzewa ugięły się gdy nad nimi przemknęłam. Na twarzy miałam uśmiech wygranego.  Byłam pewna swej wygranej.

Sierra

• Gość
« Odpowiedź #1417 dnia: Marzec 29, 2014, 12:56:17 »

Rozejrzałam się,nie było widać Rachil więc spokojnie wylądowałam na ziemi i wrzasnęłam:
-PIERWSZA!!!!!!!!!!!

Rachil

• Mistrz szamanów
  • Admin
  • Ekspert
« Odpowiedź #1418 dnia: Marzec 29, 2014, 13:01:28 »

wilczyca albo ptak w chwili obecnej wleciał niecałe kilka sekund po tym jak sierra wylądowała na ziemi. wykorzystała skróty i troszkę nadgoniła prowadzącą sierre spodziewała się przegranej  więc zapikowała i wylądowała tuż przed wilczycą
zirytowany ptak wyglądał troszkę smiesznie gdy patrzył tak na wilczycę gniewnym ale i rozbawionym spojrzeniem z ziemi
- to co teraz robimy? może jakieś polowanko tak dla wyrównania szans uśmiechnęła się
moce:
-złodziej ciał (wilczyca kradnie ciała innych wilków i wysysa z niego energię. Gdy ciało staje się słabe pozbywa się go potrafi dzięki temu przeżyć 1000 lat można to nazwać nieśmiertelnością albo wielożytnością)
wizje
-berserk (wpada w rodzaj transu w którym śni po części kontroluje ciało które wykorzystuje potężną ilość energii podczas takiego stanu potrafią dziać się niezwykłe rzeczy)
-półsen (wilczyca potrafi podczas snu oderwać się duszą od ciała wydaje jej się że śni lecz tak zwany sen może przenieść się na rzeczywistość [kiedyś śniła że wyrosła jej w ogródku góra. I tak się stało] nie potrafi tego kontrolować dzieje się to samoistnie)
-zmiennokształtność

szamaństwo
-spirytyzm
  ścieżka-
Onmyouji/itako/
nekromantka/daoshi

Rzeczy: pełno pierdół w 2 sakiewkach magiczna chusta i 2 pióra duchów, czarny płyn

Sierra

• Gość
« Odpowiedź #1419 dnia: Marzec 29, 2014, 13:06:10 »

-Niieeeee...Po tym jak zjadłam gołębia nie jestem głodna-Powiedziała triumfalnie-Ale...Troszkę Ciebie nie rozumiem...Jak się możesz nie złościć,że przegrałaś?-usiadłam i powiedziałam zastanawiającym tonem.

Rachil

• Mistrz szamanów
  • Admin
  • Ekspert
« Odpowiedź #1420 dnia: Marzec 29, 2014, 13:09:02 »

"Zaw­sze trze­ba po­dej­mo­wać ry­zyko. Tyl­ko wte­dy uda nam się pojąć, jak wiel­kim cu­dem jest życie, gdy będziemy go­towi przyjąć nies­podzian­ki, ja­kie niesie nam los."
zacytowała

mi bez znaczenia czy przegrałam czy nie. ważna jest zabawa a akurat teraz świetnie się bawiłam uśmiechnęła się
« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2014, 13:11:46 wysłana przez Rachil »
moce:
wizje
-zmiennokształtność

szamaństwo
-spirytyzm
  ścieżka-
Onmyouji/itako/
nekromantka/daoshi

Sierra

• Gość
« Odpowiedź #1421 dnia: Marzec 29, 2014, 13:12:17 »

Spojrzałam w ziemię, wzrokiem typu 'WTF?''...lecz nie myślałam *WTF*, tylko zastanawiałam się nad znaczeniem tych słów co wypowiedziała Rachil.
_Poraz pierwszy spotkałam wilka,który nie złości się z przegranej...-zaśmiałam się lekko

Rachil

• Mistrz szamanów
  • Admin
  • Ekspert
« Odpowiedź #1422 dnia: Marzec 29, 2014, 13:16:11 »

heh przeżyłyśmy już tyle przegranych że jeszcze jedna nie robi nam jakiejś specjalnej różnicy. uśmiechnęła się
to może przejdziemy się? i z powrotem zmieniła się w wilka
znów wywołując nieprzyjemny odgłos trzaskanych i rozciąganych kości bądź  pękniętych ścięgien
« Ostatnia zmiana: Marzec 29, 2014, 13:24:10 wysłana przez Rachil »
moce:
wizje
-zmiennokształtność

szamaństwo
-spirytyzm
  ścieżka-
Onmyouji/itako/
nekromantka/daoshi

Sierra

• Gość
« Odpowiedź #1423 dnia: Marzec 29, 2014, 13:18:00 »

-No nie wiem...-Powiedziałam zachwianym głosem,-Może popatrzymy w obłoki?

Rachil

• Mistrz szamanów
  • Admin
  • Ekspert
« Odpowiedź #1424 dnia: Marzec 29, 2014, 13:23:17 »

Pat­rząc na świat nie można się nie dziwić.  powiedziała gapiąc się w niebo po czym ułożyła się przy pniu drzewa.
moce:
wizje
-zmiennokształtność

szamaństwo
-spirytyzm
  ścieżka-
Onmyouji/itako/
nekromantka/daoshi

Polityka cookies